TECNIWELL - Sindeq 2024

Till innehåll
Sedan 1987 har Tecniwell konstruerat och producerat specialutrustning och verktyg för jordförstärkningsjobb och då främst för jetgrouting-teknik. Efter 37 års verksamhet, har Tecniwell blivit världsledande inom tillverkning av utrustning för injektering, blandning och pumpar.
Hittills har cirka 3 000 enheter produceras och de används för de mest utmanande jordkonsolideringsprojekten och andra injekteringstillämpningar i hela världen. Tecniwell förnyar och förbättrar ständigt sina produkter genom ett nära samarbete med sina kunder. På så sätt kan de leverera utrustning och tillbehör med bästa möjliga produktivitet och tillförlitlighet utan avkall avseende säkerheten.
Många av de som arbetar på Tecniwell har egna erfarenheter från arbete ute i fält vilket är värdefullt när maskinen konstrueras, inte minst för att de ska kunna konstruera en maskin som är smidig och enkel att hantera på arbetsplatsen och inte bara ser bra ut i specifikationerna.
Den långa erfarenheten gör också att de har möjlighet att utveckla specialutrustning för en mängd olika tillfällen och arbeten.
Deras experter hjälper gärna till även med metoder för injektering och val av utrustning redan i projektens planeringsfas.
Under 2023 flyttade man till större lokaler så nu kan produktionen öka och de redan tidigare stora reservdelslagret har blivit ännu större.


INJEKTERINGS- OCH BLANDNINGSUTRUSTNING
KOMPAKTA JETGROUTINGENHETER
INJEKTERINGS/BLANDNINGSENHETER
TRIPLEXPUMPAR
BLANDNINGSENHETER
TORRSILO

BORRUTRUSTNING
GROUTPUMPAR
UTRUSTNINGAR I CONTAINER
SIDAN ÄR UNDER KONSTRUKTION OCH ÄNNU FINNS DET INTE INFORMATION UNDER SAMTLIGA KNAPPAR
MENY
SINDEQ BORRTEKNIK AB
Besöksadress: Mallslingan 13 187 66 Täby
Postadress: Box 7382  187 15 Täby      

Telefon: +46 8 473 09 50
Tillbaka till innehåll