Sedan  1985  har Numa ägnat sig åt att bli den ledande designer och tillverkare av nere i hålet hammare och kronor över hela världen.

Rycktet att Numa är extremt pålitliga prestanda har spridit sig snabbt över hela världen. 45% av Numas försäljning idag är utomlands och Numa hammare och kronor är i arbetet på hård mark och marina borrplatser i över 105 länder.

Numa har arbetat hårt för att erbjuda innovativa lösningar för borrare i alla typer av borrindustri. Numa fortsätter att ha en avgörande roll i utvecklingen av hammare med stor diameter samt införa modeller som kan borra hål upp till 43 ”(1092 mm). Numa leder också industrin i omvänd cirkulation och horisontella applikationer med hammare och kronor.

Oavsett om du är i bygg-, gruv-, olja och gas, stenbrott, horisontella eller brunnsindustrier har Numa utformat en ”nere i hålet” produkt för att möta dina krävande behov. Det är detta engagemang som ger våra kunder sinnesfrid.Numa kommer alltid att vara där med branschens bästa prestanda, mest tillförlitliga produkter och branschens bästa service och support.